Ще бъдат обсъдени и законодателните изменения, които ще позволят държавата

...
Ще бъдат обсъдени и законодателните изменения, които ще позволят държавата
Коментари Харесай

Гласуват как да се определя минималната работна заплата

Ще бъдат разисквани и законодателните промени, които ще разрешат страната да назначава собствен представител като необикновен шеф в петролните рафинерии

Депутатите ще гласоподават дефинитивно разпоредбите за установяване на минималната работна заплата. Според утвърдените досега текстове брутната минималната заплата ще се дефинира до 1 септември всяка година и ще бъде 50% от междинната брутна работна заплата за страната за миналата година, предава.

На второ четене ще бъдат разисквани законодателните промени, които ще разрешат страната да назначава собствен представител като необикновен шеф в петролните рафинерии. Това ще може да се случва при избрани условия – в случай че рафинерията е нарушила разпоредбите на Европейски Съюз и Организация на обединените нации или има възможност да спре производството си.

На второ четене депутатите ще прегледат и напълно новия закон, който има за цел да управлява използването на дерогацията за импорт на съветски нефт. Според текстовете се не разрешава износът на недопечен петрол и нефтопродукти, създадени от съветски нефт. Единственото възможно изключение е, когато продуктите се изнасят за Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР