Щастливото число за всеки знак според астролозите. Всеки има късметлийско

...
Щастливото число за всеки знак според астролозите. Всеки има късметлийско
Коментари Харесай

Вашето щастливо число

Щастливото число за всеки знак съгласно астролозите.

Всеки има късметлийско число. Важно е, обаче, да ревизирате дали това число съответствува с цифрата несъмнено от астролозите.

Разберете кое е щастливото число за всяка зодия?

Овен
Овните имат две щастливи цифри – 4 и 8. Именно тези алегорични цифри могат да оказват помощ за управление на унищожителната сила на Овена, да улеснят концентрацията, да подобрят качествата за учене и така нататък

Телец
Щастливите цифри на Телеца – 1 и 8. Тези цифри оказват помощ за усмиряване на горещия характер на Телеца, улесняват намирането на надеждни другари или даже обичан човек.

Близнаци
Щастливото число на Близнаци е 3. То им оказва помощ да намерят вътрешен мир, дава им храброст и им разрешава да възстановят силите си по-бързо. Помага им да се примирят със загубите и усъвършенства психическото положение.

Рак
Щастливото число на Раците е 5. Дава им решителност да преодолеят трудностите в живота, обезпечава им помощ в точното време, оказва помощ им да вземат решения.

Лъв
Лъвът има две късметлийски цифри – 6 и 9. Тези цифри се допълват, тъй че в случай че са дружно, Лъвът се научава да възнамерява времето си по-ефективно. Тези числа също могат да подобрят финансовото му положение и могат да оказват помощ за по-лесно превъзмогване на рецесиите в връзките.

Дева
Щастливите цифри за Дева са 2 и 7. Те улесняват битката с ревността, дават им повече самочувствие и им разрешават да се освободят от притеснителните ограничавания.

Везни
Щастливото число за Везни е 5. Помага им да останат положителни, улеснява вземането на решения и фокусирането върху свършената работа. Това число, също, оказва помощ на Везните да поддържат „ здравословна “ импулсивност, която постоянно ги принуждава да се движат напред.

Скорпион
Щастливото число за Скорпиона е 1. Помага им да се доверят на силата си и даже да намерят половинката си.

Стрелец
Късметлийското число за Стрелец е 3. Помага им да подтиснат неприятните качества: успокоява завистта, разрешава им да не помнят по-бързо неуспехите и ги предизвиква да продължат напред.

Козирог
Козирогът има две щастливи цифри – 6 и 1. Помагат му за повишение на самочувствието, защищават го от неприятни мисли и го предизвикват да гледа на всичко по-позитивно.

Водолей
Щастливото число за Водолей е 9. Дава му повече убеденост, защищава го от стигма и порочни мисли и му оказва помощ да преследва задачите си по-решително.

Вижте още: Ароматни понички

Риби
Щастливото число за Риби е 4, което им оказва помощ във всички области на живота и за превъзмогване на страховете. Дава им повече убеденост в техните качества.

А цифрата 5 им оказва помощ за превъзмогване на мързела.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР