Щастието е относително понятие, дори в любовта – например за

...
Щастието е относително понятие, дори в любовта – например за
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Кабинет на батерии; аз спирам магистралите, Наско - не

Щастието е релативно разбиране, даже в любовта – да вземем за пример за Асен щастието е в батериите, а за Наско – в автомагистралите. Ами с изключение на да направиме Гроздан културен министър. Тъкмо няма да ми води тираджии да стачкуват против мене.

Пък и маймуна да сложа за министър на кой му пука - откакто Тошко ръководи културата в Народното събрание … А Иво Сиромахов се самоназначи за Кошлуков. Все едно си е „ У майкини “.

Трюдо прочел в Google за тировете на митинга и ми написа: Come back in Canada immediately.

А Урсула ми вика: “Кириле, в огромната политика няма безвъзмездни акумулатори – пускате Северна Македония, или ще те пусна при Орбан… “

         А той пък ненавижда джендърите.

Много комплицирано е ситуацията на Балканите. Постоянно би трябвало да се занимаваме с всякакви румънци на наша територия – след Кьовеши пък някаква румънска министърка се появи. И я арестувахме.

Ми нали сме дали обещание на the boss да има задържани за корупция по високите етажи на властта. На всичкото от горната страна някакъв румънец бил писал смс-и на чист български да заплашва на Доган счетоводителя. Сега, аз от кое място да знам за какво тоя румънец желае тъкмо нашия човек да стане началник на БНБ… Сигурно тъй като бориме корупцията в Румъния.

Като стана дума за корумпирани … съдружни сътрудници – мисля да направиме един музикален батъл межу Ицо Хазарта и Слави Трифонов. Който събере повече likes печели Българска народна банка.

Борбата с корупцията е инструмент за непознато въздействие, нужни са общи старания за противопоставяне – по този начин им крещя в Делфи.

Дали да не предложа на Румънеца на Енчев да поеме културата… Ако би трябвало ще му пратиме държавния аероплан да го вземе.

Не ми стигат съветските шпиони, Митрофанова и Корнелия – ми и Херо отиде на среща на „ Дондуков “ 2… Ама аз съм си номер 1.  Така ми викат Лена и баща ми.

Тъкмо се качих в самолета и ми звъни Диана Пи Ар и ми вика: “Ужас, Атанас Атанасов се спуска онлайн във Facebook по снежните магистрали… “

Като стана дума, оня ден се сетих за снежните топки на Шипка. И крещя на Лена да вземе да се направи на Генерал Деси и да сложи ултиматум на президента – НСО вън!

Ха-ха. Сега разбирам за какво ДСБ се топи като пролетен сняг – по този начин ѝ крещя на бабет Диана.

Да си бях отишъл на Боровец, вместо да се занимавам с глупости…

Да, но не бил Наско от Демократична България, а Наско на Асен. Тъкмо намерил къде се намира Министерство на културата и си направил там празненството за рождения ден.

Деца, какво да ги правиш. Ами Дунчев като го набих в Министерски съвет да не би да спря с еко био глупостите…

Двамата от „ Отровното трио “ пък към този момент се занимавали с бояджийски услуги.

А Минеков написал:

По Байтошово време културните министри на по бутилка водка давахме конференции, дилетанти. вм

Който пие, зло не мисли. Е, с изключение на Бойко Рашков…

Ще взема и аз да се направя на министър на културата.

Щастлива неделя, другари!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР