Шотландия постигна първа победа в приятелските си мачове в подготовката

...
Шотландия постигна първа победа в приятелските си мачове в подготовката
Коментари Харесай

Шотландия с първа победа, надделя с 1:0 над Люксембург

Шотландия реализира първа победа в другарските си мачове в подготовката за Евро 2020 и надви с минималното 1:0 над Люксембург. Единственото попадение за “гайдарите” бе дело на нападателя на Саутхамптън Че Адамс още в 27-ата минута.

В 14-ата играчите на Стийв Кларк удариха и първата си греда в мача след удар с глава още веднъж на Адамс. В 35-ата играчите на Люксембург останаха с 10 индивида, защото Селимович бе остранен за изцяло безогледно нарушаване в тил на откъсващия се самичък против вратаря в този миг нападател на Саутхамптън. Това като че ли вещаеше още повече благоприятни условия за шотландците, само че те по този начин и не съумяха да стигнат до второ попадение, макар че съвсем 60 минути бяха с човек повече на терена.

Спорадични удари от приблизително разстояние на Джон Макгин и центрирания към високите играчи трябваше да внесат блъсканица измежду съперника, само че това по този начин и не се случи, с цел да се доближи до втори гол. Шотландия открива Евро 2020 на 14 юни в мач против Чехия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР