Шокиращо съобщение за внезапната смърт на млада жена разтърси артистичната

...
Шокиращо съобщение за внезапната смърт на млада жена разтърси артистичната
Коментари Харесай

Сепсис уби младата сценаристка на „Съни биийч“

Шокиращо известие за неочакваната гибел на млада жена раздруса артистичната общественост у нас във вторник вечерта.

 

Емилия Борисова – сценаристката на комедийния сериал " Съни бийч ", е издъхнала ненадейно след ваканцията си в Гърция. Според източник от бТВ, тя се почувствала зле и единствено няколко часа по-късно се пренесла в отвъдното. Емилия била едвам 45-годишна.

 

Според околните й, младата жена била в чудесно здраве, когато тръгнала на отмора в Гърция преди няколко дни. След като се върнала обаче внезапно се почувствала зле. Била призната в лечебно заведение, където било открито, че страда от сепсис. Детайли по отношение на повода за сепсиса към момента не са разкрити.

 

Медиците по този начин и не съумели да спасят живота на сценаристката. Това е същински потрес за нейното семейство, околните и сътрудниците й, още повече като се има поради фактът, че тя имала и щерка, която е ученичка в начален клас.

Пръв за нещастието заяви телевизионният водещ Димитър Павлов. В късните часове на вторник, той написа в обявата си във Фейсбук: " Светло да ти е. Съжалявам ".

 

Андрей Арнаудов, който бил неин шеф, популяризира публично известие за нещастието в своята компания " Междинна станция ".

" Няма по-жесток сценарист от ориста... Съдбата, която ни лиши без време Ема Борисова. Талантлив създател, усмихната персона, обичан сътрудник и превъзходен човек. Благодарим ти, Ема, че имахме щастието да работим дружно! Ще останеш вечно в нашите мисли и сърца! Сбогом, до момента в който не се забележим още веднъж измежду небесните декори! Изразяваме нашите най-искрени и дълбоки съболезнования на фамилията и околните на Ема! " – гласи известието.

 

Преди да стане част от екипа на " Междинна станция ", Емилия била част от сценарния екип на Слави Трифонов още по времето, в което шоуто му се излъчвало по Би Ти Ви. Тя е приключила Първа немска езикова гимназия в София и има магистърска степен по журналистика, логика на психиката и германистика от Виенския университет. Работила е като сценарист и редактор в голям брой телевизионни излъчвания, риалити формати и сериали.

Инфо: Уикенд

Тагове: Гърция сценаристка „ Съни бийч “ Емилия Борисова Димитър Павлов Андрей Арнаудов Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР