Шокираща гледка на наркомани на фентанил потресе обществеността. Кадри на

...
Шокираща гледка на наркомани на фентанил потресе обществеността. Кадри на
Коментари Харесай

Наркомани на фентанил се носят като зомбита по улиците

Шокираща панорама на наркомани на фентанил потресе обществеността. Кадри на надрусани мъже и дами, лежащи по тротоарите и улиците на Филаделфия се популяризира скоростно в обществените мрежи и провокира мощно отвращение, защото наркозависимите наподобяват повече на зомбита от сериала „ Живите мъртви “, в сравнение с човешки същества.

Оказва се, че в Съединени американски щати върлува още по-опасен медикамент, които се смесва с фентанила. Лекарството се назовава „ траня “ и се употребява за лекуване на наедрял рогат добитък, смесването му с фентанила усилва надрусващия резултат.

Доскоро тази нова дрога се разпространяваше главно във Филаделфия, само че неотдавна стана ясно, че тя е открита в 48 от 50-те щата на Америка. Смъртните случай пък са се нараснали с 276% в цялата страна от 2019 година насам, оповестява " Телеграф ".

What is the worst thing to happen to America? Why are (mostly blue) cities in the state that they are—with rampant criminality, homelessness, and psychotic drug addicts on the streets?

You might trace back the origins of this dysfunction to the mass shut down of mental asylums…
— Ian Miles Cheong (@stillgray)
Според уебсайтът на американската Агенция за битка с опиатите (DEA) използването на „ траня “ може да докара до рани, в това число некроза (загниване на тъканите) и да докара до ампутация на крака.

На видеа, споделени в обществените мрежи, ясно се вижда по какъв начин наркоманите използват опиата, а ръцете и краката им са разядени от рани.

Наскоро рисковия фентанил бе засечен и в България – в София и Варна! От сводката на Министерство на вътрешните работи стана ясно, че във морската столица 9 души са починали, след приложимост на неразрешената субстанция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР