Близо 90 абсолвенти от Стопански факултет към ЮЗУ Неофит Рилски“

...
Близо 90 абсолвенти от Стопански факултет към ЮЗУ Неофит Рилски“
Коментари Харесай

Близо 90 абсолвенти от Стопански факултет към ЮЗУ в Благоевград се дипломираха на тържествена церемония в Аулата на университета

Близо 90 абитуриенти от Стопански факултет към ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград се дипломираха на тържествена гала в Аулата на университета.

„ Като ученик на Стопански факултет се веселя, че от ден на ден младежи избират точно тук да получат перспективна подготовка за бъдещата си професионална реализация. Смело мога да заявя, че образованието и опита са една здрава основа, която дава чудесно начало на голям брой сполучливи хора, посланици на Благоевград пред България и света “, сподели Секретарят на Община Благоевград Десислава Витанова - Кехайова, след което се обърна към абитуриентите, като им пожела да бъдат уверени в себе си и нито за момент не пестят старания, с цел да реализиран най-хубавото, на което са способни.

По време на церемонията деканът на Стопански факултет доцент доктор Райна Димитрова и заместниците й връчиха дипломите на приключилите бакалаври и магистри.

Сред присъстващите на формалното събитие бяха зам.-кметът по обучение и бизнес развиване Боряна Шалявска, регионалният шеф Георги Динев, зам.-областният шеф Христо Ангелов, представители висшето образователно заведение, представители на институции и бизнеса, и родители.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР