Шокираща бизнес прогноза даде нашумял автор на бистселър.Робърт Кийосаки, широко

...
Шокираща бизнес прогноза даде нашумял автор на бистселър.Робърт Кийосаки, широко
Коментари Харесай

Култов бизнесмен шокира! Къде да си вкараме парите

Шокираща бизнес прогноза даде нашумял създател на бистселър.

Робърт Кийосаки, необятно приет с бестселъра си " Богат баща, безпаричен баща “, издаде нов съвет. В скорошна обява в обществените мрежи той още веднъж изрази поддръжката си за биткойн (BTC), злато и сребро.
-->
Този път Кийосаки означи, че счита въпросите, които е получил по отношение на бъдещите цени на BTC, златото и среброто, за глупави и че най-важният би трябвало да бъде какъв брой от активите имат вложителите през днешния ден.

В поста си американският предприемач сподели, че цените на BTC, златото и среброто са " преференциални “ през днешния ден и може да не са такива на следващия ден, тъй че да се тревожите за техните цени през 2025 година е неуместно.

Той дебело акцентира, че най-хубавото време за закупуване на активите е в този момент.Според Кийосаки биткойн е неповторима технология и най-хубавият хедж фонд за битка с инфлацията и има големи шансове в бъдеще той да успее да надделее над всички останали активи, например акции, държавни облигации и др.Кийосаки има вяра, че държавното управление може да се опита да убие биткойн посредством правила за възбрана, с цел да резервира конкуренцията на централизираните облигации.

Към 22.09 септември, 2023 г. текущата цена на Bitcoin е 48,886.54 лв., написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР