Шокът от сензационния провал на световния шампион Германия, който загуби

...
Шокът от сензационния провал на световния шампион Германия, който загуби
Коментари Харесай

Йозил се сби с фенове, Льов отложи оставката си

Шокът от сензационния неуспех на международния първенец Германия, който загуби от Южна Корея с 2:0 и отпадна още в групите на Модиал 2018 в Русия, преля чашата и отприщи грозната страна на футбола.

След мача в Казан се стигна до непристойни подиуми с присъединяване на Месут Йозил и група немски почитатели, заели места покрай тунела, написа ТРафик Нюз. При излизането си играчите бяха засипани с обиди, а Йозил не устоя и отвърна на провокациите. Настана къса ръкопашна битка, която за благополучие приключи без съществени последствия, с помощта на човек от щаба на германците и стюардите, които се намесиха да укротяват пристрастеностите.

Междувременно немският селекционер Йоахим Льов съобщи че би трябвало да премисли преди да подаде оставката си. Разочарованието е голямо и сега е мъчно да кажа, нужни са ми няколко часа да помисля и на следващия ден ще приказвам, сподели той. Преди началото на международното Льов удължи контракта си отпред на Бундестима до 2022 година.

Междувременно експерти и коментатори подлагат на критика германците за играта, която демонстрираха в Русия - не толкоз поради неумението им на терена, що се касае за неналичието на темперамент дух и неотстъпчивост. Споре легендата Лотар Матеус Льов е трябвало да поднои тима след международната купа през 2014 година Твърде доста хора останаха от оня отбор, твърди Матеус.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР