Шофьорът заявил, че е служител на българска куриерска фирмаПолицаи на

...
Шофьорът заявил, че е служител на българска куриерска фирмаПолицаи на
Коментари Харесай

Българин в Румъния хванат с микробус, тъпкан с допинг

Шофьорът декларирал, че е чиновник на българска куриерска компания
Полицаи на граничния пункт Калафат са разкрили 4 500 таблетки и 2 625 ампули с високорискови допингови субстанции в микробус, ръководен от български жител, който превозвал разнообразни артикули от България към Унгария, оповестява организация Аджерпрес.

На базата на разбор на риска румънските гранични служители на реда подхванали подробен надзор на транспортното средство и разкрили в товарното поделение на микробуса две кутии с 4 500 таблетки и 2 625 ампули с дейни субстанции тестостерон, тренболон, соматропин и кленбутенол, които са в листата на високорисковите допингови субстанции, заяви Териториалната работа на румънската гранична полиция в окръг Долж.

Българският водач декларирал, че е чиновник на българска куриерска компания и не е знаел какво съдържат кутиите. Граничните служители на реда са сезирали митническата работа, която е задържала цялото количество фармацевтични артикули на стойност 108 250 леи (44 714 лева.). Българският жител е санкциониран въз основа на закон за предварителна защита и битка с противозаконния трафик на високорискови допингови субстанции, осведоми Аджерпрес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР