Шофьорът на шкодата, с която катастрофира червената лидерка Корнелия Нинова

...
Шофьорът на шкодата, с която катастрофира червената лидерка Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Изплува много любопитно разкритие за новата катастрофа с Нинова

Шофьорът на шкодата, с която катастрофира алената лидерка Корнелия Нинова и лидерът на таксито, блъснал колата й, не са викали екип на „ Пътна полиция ”. Двамата водачи са уредили формалностите с двустранни протоколи, осведоми БНР. Както БЛИЦ заяви , ръководителят на Българска социалистическа партия претърпя нов пътен случай през днешния ден. Колата, в която е пътувала, е ударена от различен автомобил на кръстовището на улиците " Княз Борис I " и " Денкоглу ".
Червената лидерка не е потърпевша. Ударът е бил в страничната част на шкодата, в която се е возила. В момента е на обзор при доктор. Контактна е и в схващане.

Това е вторият сходен случай с водача на левицата за последните два месеца. При предходния колата на Нинова бе ударена откъм гърба още веднъж в центъра на София. Тогава тя получи мозъчно разтърсване от камшичния удар. Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици.

На " Позитано " 20 са съществено обезпокоени от зачестилите пътни произшествия със соцлидерката и считат, че те не са инцидентни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР