Шофьорът на джипа, блъскал малък автомобил на семейство с 10-месечно

...
Шофьорът на джипа, блъскал малък автомобил на семейство с 10-месечно
Коментари Харесай

Мутрата с G класа, блъснал нарочно кола с бебе, предприе отчаян ход, за да отърве кожата!

Шофьорът на джипа, блъскал дребен автомобил на семейство с 10-месечно бебе, скрил скъпия „ Мерцедес G63”, с който е направил закононарушението, описа районният прокурор на София Невена Зартова, представена от "Труд ".

Както БЛИЦ писа, . Той се прочу след излъчен видеозапис, на който се вижда по какъв начин с големия си джип блъска преднамерено два пъти откъм гърба „ Ситроен С1”, в който седят майка с дете. Сцената се разиграва на 19 август на кръстовището на бул. „ Цар Освободител” и ул. „ Раковски” и е снимана с видеорегистратор.

Разследващите са открили, че мерцедесът G-класа e благосъстоятелност на компанията „ С. Р.” ООД. Взет е чартърен от мъж, който го дал на приятеля си Николай да го покара, сподели още прокурор Зартова.

Засега не е ясно дали и двамата са забъркани в изгубването. На разпитите Николай мълчал къде е автомобилът.

„ Ситроен”-ът е бил ръководен от бащата на бебето, който правел десен завой и бил с преимущество пред джипа, който правел ляв. И двата автомобила спрели и водачите взели да се разправят. Все отново дребната кола съумяла да мине, само че Николай решил да я блъска. Отвътре излязла майката Е. Т., с цел да отбрани рожбата си.

Той е упрекнат за безчинство, осъществено с моторно-превозно средство и е оставен за 72 часа в ареста. По текста от Наказателния кодекс може да получи до 5 година затвор.

Разследващите са разпитали няколко очевидци на случая, които дружно с Е. Т. са разпознали водача на джипа. Иззети са записи от охранителни камери в региона, както и известния запис от видеорегистратора.

Софийска районна прокуратура ще изиска от съда Радев да остане непрекъснато зад решетките, поради високата социална заплаха на действието. Мъжът не е престъпно проявен, няма данни да е бил пийнал или дрогиран в деня на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР