Шофьорът, който профуча с над 100 км/час по пешеходните улици

...
Шофьорът, който профуча с над 100 км/час по пешеходните улици
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста шофьора, който прелетя през пешеходната зона в Бургас

Шофьорът, който профуча с над 100 км/час по пешеходните улици в центъра на Бургас и заплаши живота на десетки хора, има 18 предходни присъди. Съдът го остави в ареста, след съвещание по скайп.

Пред магистратите 39- годишният мъж, който в никакъв случай не е имал брошура, обяснил, че не познава добре Бургас и не знаел, че се движи в пешеходна зона.

Заявил е, че е бил обиден, по тази причина че служителите на реда го гонят.
След гонката с полицията в Бургас: Три обвинявания за водача на автомобила В петък вечер той бе преследван от 5 полицейски патрула и мина през основните пешеходни зони в центъра на Бургас
Според съда той е сложил в риск намиращите се по алеите хора, и неналичието на жертви се дължи само на случайност и шанс.

Въпреки случая от общината няма да вкарват спомагателни ограничения за сигурност.

" Така нареченото пътно безчинство, осъществено с особени цинизъм и смелост, закононарушение срещу собствеността - заличаване на общинска благосъстоятелност и закононарушение срещу превоза, защото си е служил с регистрационни номера, издадени за друго МПС. С извънредно висока скорост в пешеходна зона, явно е съществувала заплаха за близките ", съобщи Димо Маджаров – наблюдаващ прокурор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР