Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи му

...
Шофьор се превърна в най-големия карък, след като полицаи му
Коментари Харесай

Карък! Свалиха номерата на шофьор, после го глобиха, че ги няма

Шофьор се трансформира в най-големия карък, откакто служители на реда му смъкнаха номерата, а по-късно техни сътрудници го глобиха, че ги няма.

Младежът карал из Карлово в дребните часове на нощта. Връщал се от празненство. Полицейски патрул обаче го спрял за инспекция. Той отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и опиати. Последвала глоба – събаряне на регистрационните номера на сивата кола с марка „ Фоксваген “. Вбесен, водачът се изнесъл с мръсна газ и се отдръпнал от униформените, заяви "Марица ".

След като поспал и прекрал деня у дома, младежът решил още веднъж да се качи и да шпори с возилото. За неприятен шанс обаче, полицейски патрул го спрял за инспекция на бул. „ Освобождение “ в Карлово. Служителите на реда видяли, че няма регистрационни табели. При инспекцията било открито, че автомобилът е регистриран, а регистрационните му табели са били отнети в същия ден заради друго нарушаване. Последвал акт на стойност 200 лева, както и лишаване на книжката за 6 месеца. Санкционираният водач обжалвал пред съда, само че магистратите били безапелационни – наказването остава.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР