Шофьор помете младеж на спирка, свали номерата на колата си

...
Шофьор помете младеж на спирка, свали номерата на колата си
Коментари Харесай

Нагъл шофьор: Блъска, сваля номерата и бяга

Шофьор опустоши юноша на спирка, смъкна номерата на колата си и избяга. Бруталната преживелица стана по обяд във Варна. По това време на автобусната спирка е имало доста възпитаници.

Шофьор блъсна различен автомобил, спрял на спирка „ Явор “ в морската столица, до момента в който в него се качват пасажери. При удара е потърпевш един от тях, а виновникът за злополуката избягал от местопроизшествието, заяви " Монитор ".

Според очевидци причинителят на злополуката погледнал към падналия юноша и без даже да направи опит да му помогне, индиферентно свалил номерата на колата си и избягал от местопроизшествието.

Според очевидците, при злополуката е потърпевш автомобил с марка „ Хонда ", черен на цвят и с лилави линии по купето. Не е известно с какъв автомобил се е движил виновника за злополуката.

На мястото е пристигнала кола за спешна помощ на Спешна помощ. Пострадалият бил в схващане, само че накуцвал. Спешните медици са го откарали в болница. По първични данни от болничното заведение, потърпевшият юноша е получил комоцио и травми на главата.

„ При ПТП-то е потърпевш 18-годишен юноша, който е превозен в болница, нанесени са материални вреди на спирката и на л.а. „ Хонда “, потвърдиха от варненската полиция. Предприети са ограничения за установяването на лидера, предизвикал злополуката и избягал от местопроизшествието.  От ОД на МВР-Варна приканват очевидците на произшествието да се обадят в бранш „ Пътна полиция “ на тел. 052 502 550 с цел да оказват помощ при следствието и по-бързото откриване на избягалия провинен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР