Широко прокламираните протести срещу правителството и главния прокурор се осъществяват

...
Широко прокламираните протести срещу правителството и главния прокурор се осъществяват
Коментари Харесай

Исторически протести с три вагона хора

Широко прокламираните митинги против държавното управление и основния прокурор се реализират с внушителната маса от три вагона хора;.

Така лъсна безспорната липса на поддръжка от страна на обществото за сюжета за рутене на държавността у нас, задействан и финансиран от беглеца от родното правораздаване - хазартния необут с 18 обвинявания Васил Божков, със съдействието на подсъдимите олигарси Иво Прокопиев и Цветан Василев.

За през днешния ден следобяд задкулисието беше провело общо 3 митинга. Единият бе на персоналното Неправителствени организации на укриващия се в Белград банкер дезертьор -БОЕЦ, които взеха решение да окупират централата на ГЕРБ, само че се оказа, че постройката е празна.

Там агитката наброяваше две дузини хора. По същото време пред Българска народна банка се събраха младежките деятели на ГМО партията на подсъдимия разградски необут Иво Прокопиев - „ Да, България “, само че макар апелите във Facebook даже не съумяха да запълнят стълбите на постройката на Централната банка. Там броя на събралите се бе не повече от 20-30 души.

Едва 150 пък свика този път сборът на „ Отровното трио “, организиращо митингите под диригентската палка на беглеца в Дубай Васил Божков.

Това потвърди наклонността, че колкото повече спихват митингите, стават все по-агресивни. Така в неделя вечерта не се размина без шествие на платени лумпени, които затваряха кръстовища.

Първи изгърмяха водачите край румънското посолство, а след тях тези, блокирани на Орлов мост. Именно там ставаха едни от най-големите баталии на метежниците.

От публикуваното видео от Министерство на вътрешните работи се вижда по какъв начин несъответстващ мъж се е качил на един от орлите и крещи грубо. На няколко пъти при въртенето на монумента едвам не пада на земята. Блокажът там беше към два часа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР