Шестият пакет европейски санкции срещу Русия заради войната в Украйна

...
Шестият пакет европейски санкции срещу Русия заради войната в Украйна
Коментари Харесай

Какви ще са новите санкции срещу Русия. Говори Генчовска

Шестият пакет европейски наказания против Русия поради войната в Украйна е евентуално да стане факт в края на май, когато ще има изключителна среща на европейските водачи в Брюксел.

Това съобщи българският министър на външните работи Теодора Генчовска, която взе участие на постоянното месечно съвещание на Съвета " Външни работи " на Европейския съвет в Люксембург. 

" Нормално е към този момент да се върви към едни тежки наказания във връзка с вноса на газ и нефт. Темата е извънредно сензитивна за България. Отново ще се търси решение в границите на обединението, даже и на по-високо равнище ", разяснява министърката, представена от БНР.

" Други наказания по всяка възможност ще бъдат ориентирани към попречване на дезинформацията, която се популяризира от съветските медии. Ще има доста огромни наказания върху съветските медии, както и финансови наказания, както и самостоятелни наказания. Ще бъде уголемен описът с персоналните наказания ", разкри още тя какво обмислт да вършат на върха в Европейски Съюз.

На Съвета на външните министри от Евросъюза е било доказано, че блокът ще продължи да оказва помощ и подпомагане на Украйна във всички сфери, измежду които отбранителни качества - оръжия, както по-рано заяви Борел, обществена и филантропична помощ, и банкет на бежанци.

Била е разисквана и обстановката в Западните Балкани в подтекста на съветската военна експанзия в Украйна и нуждата от засилен ангажимент към сътрудниците в района.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР