Шестият модернизиран хипермаркет Kaufland за тази година отваря врати за

...
Шестият модернизиран хипермаркет Kaufland за тази година отваря врати за
Коментари Харесай

Най-големият квартал в България с нов модерен хипермаркет

Шестият осъвременен хипермаркет Kaufland за тази година отваря порти за клиенти в най-населения жилищен комплекс в България – кв. Люлин в София. Само за няколко месеца водачът в бранша на модерната търговия влага близо 20 млн. лв. в възобновяване на своите хипермаркети, като в Люлин са вложени 3,6 млн. лева Чрез това Kaufland България се стреми да трансформира своята магазина мрежа в такава от най-ново потомство.

Водени от задачата да дават постоянно качествени и свежи артикули, в актуализирания Kaufland Люлин ще се оферират близо 1000 нови артикули – както хранителни, по този начин и нехранителни. По този метод жителите на кв. Люлин ще могат да се възползват от това да намерят всичко належащо за семейството си като част от концепцията за One Stop Shopping.

За да се ориентират клиентите елементарно и бързо, обектът е напълно пренареден по най-новите интернационалните стандарти за търговски вериги . Навсякъде в обекта са сложени осведомителни табели, а всички разнообразни групи продукти са обозначени с друг цвят и знак.

Освежаването на комерсиалната зона включва и построяването на нова пекарна, ToGo и ToMix витрини , както и по този начин нареченият Фермерски пазар. Това е идея, която е построена само от Kaufland и предлага на клиентите артикули от български производители от съответния район. По този метод компанията подтиква локалното произвеждане, което е и главен приоритет – 5000 са българските артикули в Kaufland България. Като част от зелената политика на компанията осветлението в целия обект, който се простира на 3700 кв. м., е сменено с LED.

Зоната за наематели – също неповторим модел у нас, е актуализирана, като са освежени всички обекти: Kaufland Люлин е с изцяло актуализирана настилка на паркинга, както и елементи от фасадата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР