Шест месеца минаха от внезапната кончина иа непрежалимата Лорина Камбурова

...
Шест месеца минаха от внезапната кончина иа непрежалимата Лорина Камбурова
Коментари Харесай

Излизат нови песни на покойната Лорина Камбурова


Шест месеца минаха от неочакваната кончина иа непрежалимата Лорина Камбурова от сериала „ Скъпи наследници ". Не е забравена и следващата година ще се появи нов албум с неиздадени песни, записани приживе. Това заяви нейната дуетна половинка Росен Пенчев, с който обикаляха страната и пееха във групировката „ Рос'н Лорина ".

„ Днес се навършва половин година от гибелта на Лорина. Не е забравена. Останаха доста незавършени песни в общия ни план. Някои от тях ще бъдат включени в албум, който ще бъде качен на всички места в нета, както и ще бъде изработен на физически притежател (компактдиск). Също по този начин ще бъдат включени и новозаписани версии на някои песни с посетител актьори. Подробности ще бъдат оповестени скоро. Албумът в памет на Лорина ще бъде осъществен на 27 май 2022 година с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура”, гласи известието.

Припомняме, че в края на май З0-годишната Лорина издъхна в съветска клиника след тежко инфектиране на белите дробове. Талантливата млада жена била предразположена към рисково наследствено заболяване и през годините то постепенно се е проявявало. Майка ѝ умряла от рак на белите дробове, а татко ѝ - след инфаркт и инсулт, написа „ България Днес “. „ На едно присъединяване разбрахме, че Лорина има белодробно заболяване. Не че на самото събитие се случи нещо, само че имаше утежняване, което лекарите отдаваха на други неща, и тя не всеки път беше постоянна по това време на концерти. А то се оказа, че има причина за това. Така че, коронавирус, да, той е натиснал спусъка най-после, само че болестта беше съществено и то, по този начин или другояче, доколкото най-малко тя ми е казвала, не ѝ даваше доста време. А за трансплантация говорехме още преди повече от година или две ", описа Росен Пенчев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР