Шенай Мурад – майката на скандално известната певица Сузанита, разкрива,

...
Шенай Мурад – майката на скандално известната певица Сузанита, разкрива,
Коментари Харесай

Майката на Сузанита: Тя не е каквато я изкараха. Тя е много добро дете

Шенай Мурад – майката на скандално известната певица Сузанита, разкрива, че при започване на бързата популярност много са страдали от отрицателните мнения по адрес на щерка й, само че към този момент гледат на нещата от занимателната страна, написа "Tелеграф ".

"Всички запонаха да дъвчат едно и също – тя е на 14, тя е на 14. Повечето мнения са отрицателни. Хората се развиват. Винаги съм казвалка, че е неуместно да натякват възрастта. В началото се дразнехме, към този момент се развличане, даже на отрицателните мнения. Някой написа, другите повтарят. Сузи към този момент не следи нападките в обществената мрежа “, споделя майката на звездата. Тя споделя, че фотосите, на които Сузанита кара и от два дни се въртят в интернет са фотошоп.

Става въпрос за фрагменти, на които Сузанита е седнала на шофьоркото място, само че не кара. „ Тя не е к*рва, наркоманка и каквато там я изкараха. Тя е доста положително дете! Най-много ми дотежа, когато прочетох думи на нейни близки. Тя имаше единствено три приятелки. Третата издаде другите две. Прочетох хронологията, която гласеше: „ Сузанита има присъединяване тази вечер в тази дискотека “.

А в отговор: „ Като да катастрофгира и да не стигне жива там “. Познавам тези девойки, те са били на нашата маса, спали са вкъщи. Това е непоносимо, настръхнах като го видях. Прочетох, че желаят детето ми да почине. Това е като бумеранг. Правиш хубаво и ти се връща, по този начин е и с неприятното “, споделя Шенай Мурад.

Източник: hotArena.net
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР