Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от Българско лято“.

...
Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от Българско лято“.
Коментари Харесай

Българско лято начерта схема на зависимости на новите властимащи

Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от " Българско лято “. Партията на укриващият се в Дубай предприемач Васил Божков разгласява обстоен разбор кой съгласно тях дърпа конците.

Анализът е подписан от Иван Иванов от Плевен и го публикуваме без редакторска интервенция и коментар:

" За трети следващ път жителите на България започнаха едни и същи дейности, очаквайки друг резултат. Отново гласувахме за месии без да се интересуваме от това какви хора стоят зад тях и какви хрумвания имат. За следващ път махаме едни нарциси, с цел да сложим на тяхно място други сходни?

Но да забележим кого в действителност подкрепихме на 11.07.2021 година

Ще стартира с най-голямото съгласно множеството Зло, а точно ГЕРБ и " Безсмъртния “ Бойко Борисов, на чийто тил всички останали черпеха предизборни дивиденти. Въпреки че Бойко Рашков съумя да понижи пазаруването на гласове от ГЕРБ, те се показаха повече от добре и за жалост на множеството от нас си остават фактор в българската политика. Харесва ни или не – те потвърдиха, че към момента има стотици хиляди, които следват Б.Б. Новите неща тук са две:

-Няма я към този момент Цвета Караянчева (ПКП);

-ГЕРБ ще могат да си играят на съпротива и да печелят от това, както по времето на Орешарски;

-Най-големите печеливши от анти-ГЕРБ говоренето предстоящо се оказаха Има Такъв Народ.

Късата ни памет бе задоволителна, с цел да предпочетем тази нова партия и нейния привиден водач Слави Трифонов, макар че самият той допреди няколко години беше един от най-големите почитатели на Б.Б. и даже си направи обществено харакири през ноември 2018 година в ефира на бТВ като подвигна рейтинга на Бойко в това към този момент забравено предаване.

През цялата акция дребното представители от партията на Слави пропагандираха, че ще са носители на " новия морал “ и на " другото “ (каквото и да значи то), макар че в новоучредената партия Има Такъв Народ се вляха всички нагаждачи, минали и управлявали в разнообразни други партии през предишните години. Освен омразата към ГЕРБ, представителите на Слави пропагандираха и за осъществяването на референдума и точките в него, като най-важната от тях бе за мажоритарният избор. Странно и изцяло нелогично да приказваш в последните пет години за мажоритарност, а да наредиш в множеството области водачи и хора, които нямат нищо общо с местата, от които са издигнати. И всичко това, до момента в който всичките ти сценаристи и доближени водят не по една, а по две листи тъкмо както вършат всички останали партии? За хората, които са имали непосредствен досег до тази партия от дълго време е ясно, че тя е всичко друго, само че не и Демократична, че редовите членове в нея нямат думата и че всичко се спуска от горната страна надолу - без да се разисква. След протежетата на Царя през 2001 година и събираните по автомагистрали и канавки Цецки, Искри и ПКП-та, гласувайки за Слави, всички ние потретихме една и съща неточност, а точно да гласуваме за изцяло непознати хора, които ни бяха препоръчани от " следващия избавител “?

Втората опция, която дърпа гласове от омразата си към ГЕРБ е Демократична България. Тези американофили са доста тачени от младото потомство, главно поради това, че поддържат европейските полезности, само че малко хора от подкрепящите ги са наясно с това, че ядрото на обединението Да, България, ДСБ и Зелените е изпълнено от остарели муцуни, които са в политиката от над 25 години като Атанас Атанасов, Найден Зеленогорски, Тома Белев и други. Не е за подценяване и фактът, че самият Христо Иванов влезе в българската политика на крилете на Бойко Борисов и неговата ГЕРБ, само че това през днешния ден отново е забравено? Да твърдиш, че си " модернист “, че си друг, само че да си обкръжен от Стари Муцуни, които са слугували на всички, в това число и на Б.Б. е много неточно, само че очевидно печелившо. Не по-малко занимателно е, че евродепутатите на Да България са в една парламентарна група с тази на ГЕРБ в Европейския парламент. Реално видяно обединението на Христо Иванов и партията на Бойко Борисов са сестрински партии в Европа, само че за пред очите на " слепите “ са врагове в България.

Третите помпащи рейтинг от Бойко Борисов са следващите " нови “ лица в българската политика – Мая Манолова, Татяна Дончева в едно с протежетата на Меглена Кунева и Царя, както и дългогодишният народен представител от кое място ли не – Румен Йончев. Те се сплотиха под гръмкото име " Изправи се! Мутри вън “, което към този момент мина в " Изправи се.Бг. Ние идваме “? Няма по-голям подбив от това Мая Манолова, която бе стартирана дълги години от мутрите в заточение братя Галеви и която персонално предложи Пеевски за началник на ДАНС, да се явява като опция на мутрите? Ами Румен Йончев, който ползваше Бареков, Ковачки, Каракачанов и кой ли още не, който купуваше гласовете си във всяка акция, той ли ще бори мутрите? Жалко е за Хаджигенов и Бабикян, които сами се вкараха в това обграждане, тъй като единствено за тях може да се каже, че са се борили с някого за нещо…

Това са " БОРЦИТЕ “ против " злото “, които до един са били част от същото това " зло “ в разнообразни интервали на неговото битие, само че които през днешния ден се афишират за неговата опция?

Какво обаче ни чака?

Поредното безпринципно обединяване " в името на България “ от хора, които не се понасят, чиито симпатизанти се презират изначално и които под шапката на американското посолство и Ахмед Доган ще ни оправят бъднините.

Очаква ни още от европейското лицемерие, още американски " уроци по народна власт “, които в действителност са директна интервенция във вътрешно политическите процеси на България, чака ни задкулисието на Доган да си продължи, само че към този момент непосредствено през партията на Слави, чака ни държавно управление подредено от трети страни, което да обслужва трети ползи, чака ни още разделяне и несъмнено още доста ШОУ…

Хубаво е най-малко един път да си напомним, че Бойко Борисов и Ахмед Доган посредством Делян Пеевски държаха юздите на България в продължение на 15 години. Същите тези крадяха милиарди от нашите пари, смазваха бизнеси и хора тъкмо пред очите на Американските и Европейските " борци за народна власт и независимост “… Не забравяйте, че Бойко и Доган бяха толерирани тъкмо от тези съюзи, както и че това няма да се промени и в този момент, тъй като нито на Европа, нито на Америка им е нужна мощна и обединена България…

Ще продължаваме да затъваме в личната си нелепост, до момента в който гласуваме без да влагаме никаква страст, до момента в който Доган ни разделя и владее, до момента в който имаме вяра в месии и пророци…

Честит ни 46 Парламент, честито ни политане в космоса, честито ни влизане, като 52 Щат в Америка, цветущ ни нов цирк с малко нови артисти с нови номера… “

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР