Шефката на Европаламента Роберта Мацола изпрати писмо на председателя на

...
Шефката на Европаламента Роберта Мацола изпрати писмо на председателя на
Коментари Харесай

Роберта Мацола впечатлена от Вежди Рашидов. Силни думи

Шефката на Европаламента Роберта Мацола изпрати писмо на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов с куп самопризнания до него.

Ярката дама благодари на шефа на 48-я парламент за „ осезаемото му присъединяване “ по време на тържеството по случай 70-годишнината от откриването му,
-->
„ С сегашното писмо желая да изразя откровената си признателност за Вашето присъединяване в тържествената гала във връзка честването на 70-годишнината на Европейския парламент, което се организира на 22 ноември в Страсбург. Вашето наличие беше осезаемо доказателство за мощните и градивни връзки сред Европейския парламент и българското Народно заседание, които през годините към този момент укрепват “, написа Мацола на Вежди Рашидов.

И припомняйки основаването му и дългият път, извървян от европейските страни членки за превръщането му в „ единствения многоезичен многопартиен транснационален парламент в света “, тя акцентира, че неговият приоритет си остава един – ползите на европейските жители и отбраната на европейските полезности.

Мацопа акцентира, че церемонията по честването на годишнината е била доказателство за това какво европейските страни могат да създадат дружно, виждайки като част от единението и осезаемото наличие на Вежди Рашидов измежду представителите на страните от общността.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР