Шефът на разузнаването на Молдова предупреди в понеделник за много

...
Шефът на разузнаването на Молдова предупреди в понеделник за много
Коментари Харесай

Шефът на разузнаването в Молдова: Въпросът не е дали Русия ще настъпи към нас, а кога

Шефът на разузнаването на Молдова предизвести в понеделник за " доста висок " риск от нова съветска атака към източната част на страната му следващата година.

Той сподели и че Москва към момента има за цел да обезпечи сухопътен кулоар през Украйна до отделилия се молдовски район Приднестровие.

Коментарите на Александру Мустяца, началник на Службата за информация и сигурност, отразяват неотдавнашните известия от Украйна, където високопоставени генерали предизвестиха през последните дни за опасността от нова огромна съветска атака при започване на идната година.

" Въпросът не е дали Руската федерация ще предприеме ново нахлуване към територията на Молдова, а по кое време ще го направи ", сподели Мустяца пред телевизионния канал TVR-Moldova. Той сподели, че неговата организация счита, че Русия преглежда няколко сюжета за постигане на Молдова и че е допустимо атака да стартира през януари-февруари или по-късно през март-април. Службата за информация и сигурност съобщи в изказване, че чака съветските настъпателни дейности да зависят от хода на нейното навлизане в Украйна на 24 февруари.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР