Шефът на израелското външно разузнаване Мосад Давид Барнеа отзова от

...
Шефът на израелското външно разузнаване Мосад Давид Барнеа отзова от
Коментари Харесай

Мосад отзова екипа си от преговорите за ново примирие в Газа

Шефът на израелското външно разузнаване Мосад Давид Барнеа отзова от Катар екипа си от договарящи за ново помирение в Газа по разпореждане на премиера на Израел Бенямин Нетаняху заради за освобождението на заложници от " Хамас ". Това излиза наяве от известие на кабинета на Нетаняху, представено от ТАСС.

" След задънената улица в договарянията, по разпореждане на министър-председателя Бенямин Нетаняху, шефът на Мосад Давид Барнеа подреди на своя екип от договарящи в Доха да се върне в Израел. Терористичната организация " Хамас " не съумя да извърши своята част от съглашението , което планува освобождението на всички дами и деца в сходство със листата, възложен и утвърден от " Хамас ", се споделя в изказването.

" Шефът на Мосад благодари на управлението на Централно разузнавателно управление на САЩ, египетския министър на разузнаването и министър-председателя на Катар за големите им посреднически старания, които на 84 деца и дами от линията Газа , както и на 24 задгранични жители ", показват още от кабинета на Нетаняху.
 Израелските военни настъпват на юг в Газа
Израелските военни настъпват на юг в Газа

Според израелските медии в Хан Юнис се е намирало част от управлението на Хамас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР