Аз съм гражданин, който се занимава с политика, аз не

...
Аз съм гражданин, който се занимава с политика, аз не
Коментари Харесай

Липсата на авторитети и лидери в ЕС е кошмар

Аз съм жител, който се занимава с политика, аз не съм политик. Политикът е организиран по чудноват метод. Той първо мисли за личната си политическа партия, след това за политическата си група и в случай че остане време мисли за хората.  А за кариерата си още първоначално. При мен е назад. Това сподели евродепутатът и водач на листа от ВМРО Андрей Слабаков в „ На фокус ” по Нова тв.

По негови думи тези работата в Екологичен потенциал се прави от интелигентните хора, които не се поддават на манипулаци. „ Аз съм от най-готината група – на консерваторите. В други групи, в случай че не гласуваш както ти кажат, ще те изключат от групата. Ако нещо не работи за България, аз мога да гласоподавам против личната си група ”, уточни Слабаков.

Той бе безапелационен, че е належащо гласоподавателите да имат учебен ценз.

По тематиката за връзките сред България и Северна Македония Слабаков сподели, че политиката на съседката ни е антибългарска. „ Случва се нещо притеснително и то е, че Еманюел Макрон е поръчител, по тази причина че връзките ни ще бъдат прелестни и всичко ще бъде изпълнено. Макрон не може да бъде поръчител за нищо. Той беше поръчител за Минските съглашения и имаме към този момент война сред Украйна и Русия ”, сподели Слабаков.

Според  политика „ неналичието на престижи и водачи в Европейския съюз е призрачен сън ”.

Хората си показват, че един евродепутат отива в Брюксел и не прави нищо 5 години, уточни Слабаков.  Той изясни, че заплатата на един евродепутат е към 7800 евро.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР