Шефът на долната камара на руския парламент - Държавната Дума

...
Шефът на долната камара на руския парламент - Държавната Дума
Коментари Харесай

Руснаците стават агресивни по случая Навални

Шефът на долната камара на съветския парламент - Държавната Дума - Вячеслав Володин разпореди на комисията по сигурност и битка с корупцията да проверява дали зад хипотетичното отравяне на опозиционера Алексей Навални не стоят непознати сили.

Володин изрази задоволството си от обстоятелството, че федералният канцлер Ангела Меркел е откликнала е и оказала помощ на Навални.

„ Иска ми се да имам вяра, че тя щеше да постъпи по същия метод, в случай че ставаше въпрос да всеки различен съветски жител, а освен за коренен опозиционер “, уточни Володин.

Той позволи, че в тази ситуация може да става дума за провокация от страна на Германия и други страни от Евросъюза, като задачата е предизвикването на нови обвинявания против Русия.

Според Володин случаят с Навални се употребява за напън върху Москва, която се разгласи срещу всякаква външна интервенция във вътрешните работи на Беларус.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира като прибързани изказванията на немските лекари за отравянето на опозиционера.

Песков уточни, че към този момент не вижда мотив за следствие на случая с Навални, за което приканиха европейските водачи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР