Шеф-готвачите отдавна не са анонимни работници, отговорни за приготвянето на

...
Шеф-готвачите отдавна не са анонимни работници, отговорни за приготвянето на
Коментари Харесай

Режисьорът на Смъртта може да почака - с кулинарна поредица

Шеф-готвачите от дълго време не са анонимни служащи, виновни за приготвянето на храната ни. В последните десетина години те излязоха от кухните си, с цел да се трансфорат в хора от шоубизнеса. И за този тренд значително благодарим на починалия Антъни Бурдейн.
 Антъни Бурдейн, Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain и първи филмов откъс на кино лентата, отдаден на него
Какво да чакаме от кино лентата за Антъни Бурдейн

Трейлърът е обещаващ

Крачка в тази посока следва и за Рене Реджепи - шефът на Noma в Копенхаген, ресторант, който пет пъти беше обявяван за най-хубавия в света.

Самият Реджепи, който е от непретенциозен генезис - татко му е от Тетово, Македония, е считан за един от визионерите в актуалната кулинария. И евентуално това е повода точно той да бъде определен за гласа зад поредицата на Apple + Omnivore, оповестяват Variety.
 Рене Реджепи

Рене Реджепи

Поредицата ще наблюдава по какъв начин храната е променяла обществото и човешката история, по какъв начин е влияела на политиката и оформяла възгледите на хората. Всеки от епизодите ще води феновете на друго място в света, където да огледа от близко на някоя известна съставна част.
 Снимка 563587

Другото огромно име, обвързвано с Omnivore, е Кари Джоджи Фукунага. Режисьорът на " Смъртта може да изчака " ни завоюва още с първия сезон на " Истински детектив " и нямаме подозрение, че ще показа с задоволителна съвестност и храните, трансформирали света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР