Шеф беше подложен на критики, защото разкри странно изискване за

...
Шеф беше подложен на критики, защото разкри странно изискване за
Коментари Харесай

Шеф в търговията уволнява служители, които нямат плочки на корема

Шеф беше подложен на рецензии, тъй като разкри " необичайно " условие за работа в комерсиалната му компания. 

Анди Елиът, професионален обучител по продажбите и продавач на коли, изисква всичките му чиновници да имат пакети с шест опаковки, с цел да работят в неговата компания. 

43-годишният мъж твърди, че има високи стандарти за чиновниците си и се постанова екипа му да се „ потруди “, с цел да запазят работните си места.

" 6 плочки на корема или си уволнен – това споделям на целия си екип “, споделя той. „ Ако нямате шест пакета, не работите за нас. “  Анди показа, че желае чиновниците му да имат възприятие за рутина и дисциплинираност.


Анди Елиът (вдясно на снимката)

Експертът по продажбите изяснява своя метод мислене във видеоклип.

„ Нарича се стандарт – какво ще кажете да го повишим? Той призна, че мнозина не биха се съгласили с тактиката му и ще я намерят странна - само че той не се интересува от това.

„ Има някои хора в тази стая, които споделиха, че ще съдят компанията си, в случай че им кажат, че би трябвало да имат шест плочки “, споделя той.

Мнозина акцентираха какъв брой „ безразсъден “ е стандартът и споделиха еднообразно нереалистични стандарти.

„ Не можеш да работиш за мен, в случай че си плешив “, сподели мъж, имайки поради прическата на Анди. „ Пусни си коса или се махай “, прибавя различен.

„ Служих в морската пехота в продължение на 13 години с някои безспорни диваци “, показва трети и продължава. „ Истински експерти, които бяха умни, тактически здрави, мощни, лоялни, смели и в невероятна форма, както се показва в борба... никой от тях нямаха плочки.

" Това е извънредно мислене даже от фитнес позиция “, сподели фитнес треньор. „ Много дребен % от популацията даже може да реализира това. Той прибавя: „ Освен това качеството на живот е неприятно. Много хора с шест опаковки в действителност са в извънредно здраве!`

Други показаха, че има доста специалности, при които външният тип на човек няма значение.

„ Компанията ще банкрутира, тъй като трябваше да плащате на хората неуместна заплата за „ умеене “, което няма нищо общо с тяхната работа “, споделя един.

„ Да, за какво бих желал ИТ човек, който може да пробяга пет минути над 1 км и да подвига 150 кг, само че не знае какво е USB? “ – попита шеговито различен.

Но някои опазиха гледната точка на Анди. „ Всчики толкоз се хващате за думата " плочки ", само че той желае да има стандарт за вашия бизнес и да се придържа към него. Стандартът е ваше желание!` написа мъж. „ Той приказва за дисциплинираност “, сподели различен.„ Вижте всички хора, които хленчат или го атакуват, тъй като нямат никаква дисциплинираност в живота си “, написа трети.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР