Шарън Стоун разказа специално за списание InStyle историята на онази

...
Шарън Стоун разказа специално за списание InStyle историята на онази
Коментари Харесай

Шарън Стоун с любопитни разкрития за скандалната сцена в Първичен инстинкт

Шарън Стоун описа особено за списание InStyle историята на онази емблематична бяла рокля от още по-емблематичната сцена във кино лентата от 1992 година " Първичен инстинкт ".

Актрисата споделя, че са й разрешили да си резервира всички тоалети, които е носила в този трилър, тъй като хонорарът й е бил прекомерно дребен. Само 500 хиляди $ са й платили за присъединяване в лентата, като за съпоставяне на сътрудника й Майкъл Дъглас хонорарът е бил 14 милиона.

" Естествено, най-запомнящата се е бялата рокля и палто, които носих в сцената със стаята за разпити. Спомням си, че питах режисьора Пол Верховен с какво би желал да съм облечена, а той стартира да се майтапи и ми отговори, че не му пука даже да съм с поло и на кок. Казах му, че това е добре, тъй като имам намерение да съм тъкмо по този начин ", споделя Стоун.
свързани новини17730на 12.02.2022
Дизайнерката на костюми в лентата Елън Миройник стои зад дизайна на роклята, която е по концепция на Шарън Стоун.

Самата сцена по принцип била много скучна, тъй като по сюжет героинята на Стоун съвсем от самото начало просто седи на стола. Режисьорът обаче намерил метод да я направи по-интересна.

" Филмът беше трилър и целият ешкън внезапно спираше, с цел да ме гледат по какъв начин заставам неподвижно в стол. Не допусках, че някой въобще ще обърне изключително внимание на тази сцена или пък ще се впечатли толкоз от оня миг с краката. Е, оказа се, че не познах ", споделя още актрисата.

А ето и по какъв начин се е стигнало до там да е без долни дрехи във въпросната сцена.

" Когато снимахме, режисьорът ме накара да си махна бельото, тъй като съгласно него бялото доста отразявало светлината. Направих го, а операторът ме увери, че нищо не се вижда, тъй че да съм спокойна. По това време мониторите не бяха толкоз качествени и даже когато превъртаха сцената и ми я посочваха, аз самата не видях нищо ", признава тя.

Да, само че когато видяла кино лентата на огромен екран преди премиерата му, актрисата осъзнала, че в действителност се вижда много повече, в сравнение с тя си е мислила.

" Щеше да е по-честно, в случай че ми бяха споделили истината, а не да ме оставят пред приключен факт. Предполагам, че не са желали някаква нова актриса да им споделя какво да вършат. Посъветвах се с юриста си, претеглихме плюсовете и минусите, взехме решение да не спъваме премиерата и разреших да се популяризира по този начин. Връщайки се в този момент обратно считам, че съм взела вярното решение за кино лентата. Въпреки, че имаше един дълъг интервал, в който съжалявах, че им разреших да го създадат ", споделя още Стоун.

Тази бяла рокля с поло яка към момента се пази в дрешника й, тъй като е част от филмовата история, както и емблематичната сцена с разтворените крайници.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР