Шансовете за трети мандат, реализиран успешно, се увеличават. Тази прогноза

...
Шансовете за трети мандат, реализиран успешно, се увеличават. Тази прогноза
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ за 11 юли


" Шансовете за трети мандат, осъществен сполучливо, се усилват ". Тази прогноза направи пред БНР журналистът Веселин Стойнев.

Според него обединенията от досегашната ръководеща коалиция са дали поръчка, че са подготвени да седнат на масата за договаряния:

" Това ще бъде римейк на същата четворна коалиция.... Най-голям късмет има третият мандат да бъде връчен на " Демократична България ", тъй като Българска социалистическа партия два пъти се провалиха с третия мандат в предходните два Народното събрание ".

Над 75% от българите настояват, че изпитват усложнения да свързват " двата края ", сочат данни на Националния статистически институт (НСИ).

През първото тримесечие на 2022 година, както и през четвъртото на 2021 година, делът на хората, които изпитват усложнения да покриват ежедневните си разноски, е релативно висок - над 75%. С известни усложнения са 36.9% от българите, 27.8% дефинират покриването на ежедневните разноски като мъчно, а 13.6% - като доста мъчно, сочат данните на Национален статистически институт.

Никой от блюстителите на морала не вижда проблем, че един политик се кани да ни ръководи, а няма нито фрагменти, нито концепция по какъв начин да го извърши и в това време прибира парите на депутатите си и ги харчи по свое убеждение. Това е доста морално, нали? Никой от огромните морализатори не вижда проблем, че същият назовава част от народа фашистка сган, очевидно това ви харесва, само че вижда проблем, че аз съм споделила какво се случва в партията.

Пореден опит за връщане на хартиената бюлетина у нас. Част от партиите се пробват да я вкарат в дневния ред на Народното събрание, тъй че да гласуваме по смесена система при предварителен, заяви бТВ.

Четирите партии, които не желаят връщането на хартията, споделят, че гласовете „ за “ и „ срещу “ са на ръба. И настояват, че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат свои претекстове.

“Те са властелините на хартията, само че знаем „ Арена Армеец “, ужасите, хилядите недействителни гласове. Трябва да отчетем избора на българските жители, а машината регистрира без предумисъл, тя е безпристрастна”, съобщи Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “.

Фрапантното нарушаване на скоростните режими е открито през вчерашния ден следобяд в хода на профилирана полицейска интервенция на територията, обслужвана от ОДМВР-София, съобщи Българска национална телевизия.

С мобилно техническо средство на автомагистрала " Европа " е сниман лек автомобил с задгранична регистрация, движещ се с 229 км/ч при оптимално позволена 110 км/ч. За сходно превишение плануванаъа по закон глоба е в размер на 1200 лв..

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР