Шампионът в категория перо Александър Волкановски е готов да се

...
Шампионът в категория перо Александър Волкановски е готов да се
Коментари Харесай

Волкановски се прицели в Хабиб

Шампионът в категория перо Александър Волкановски е подготвен да се качи в лека категория. “The Great” залага купата си против някогашният първенец Макс Холоуей идващия месец на остров Яс. 31-годишния първенец залага серията си от 18 следващи победи и има вяра, че ще успее да се оправи и повторно със своя противник от Хаваи. Александър съумя да го детронира в края на предходната година след 5 рунда доминация.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alexander Volkanovski (@alexvolkanovski) на Юни 18, 2020 в 1:16 PDT

Сега той е решен да постави точка на разногласието и да завоюва с привършване. Волкановки желае да потвърди себе си и в лека категория и се прицели в борба с Хабиб Нурмагомедов през 2021 година:
" Не ми харесва това, че хората преследват други категории, само че Хабиб несъмнено е алтернатива. Сега имам купа, която да защищавам, а по-късно евентуално ще има неоспорим кандидат. В началото на идната година, в случай че се появи късмет за лека категория, то аз ще приема. Харесва ми борба против Хабиб. Той е един от най-великите.
Само почитание за този пич. Аз съм доста, но доста сложен за държане на земята. Имам бойно IQ, кардио. Аз съм урод, който не може да държиш на земя. Почти невероятно е да го направиш. Уважение за всички бойци в UFC, само че всеки от нас желае да потвърди нещо. Аз желая да потвърдя себе си и в лека категория. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР