Шампионът от последните две години Стийв Джонсън сложи край на

...
Шампионът от последните две години Стийв Джонсън сложи край на
Коментари Харесай

Стийв Джонсън отпадна в Хюстън

Шампионът от последните две години Стийв Джонсън постави завършек на серията си от девет победи на шампионата по тенис за мъже в Хюстън, откакто отстъпи с 3:6, 3:6 на 241-я в света Даниел Елахи Галан от Колумбия.

Джонсън загуби във втория кръг, само че това бе първи мач за него поради първото му място в схемата. Галан пък записа първата си победа в професионалния тенис и идващият противник на квалификанта ще бъде номер 7 в схемата Джордан Томпсън, който надделя с 4:6, 7:6(1), 7:5 Сантяго Хиралдо. Вторият колумбийски квалификант стигна до подаване за мача при 5:3 в последния сет, само че Томпсън го проби и завоюва четири следващи гейма до успеха.

По-рано денем някогашният член на челната десетка в международния тенис Янко Типсаревич победи с 6:3, 6:4 Камерън Нори и се класира на четвъртфиналите на шампионат от АТП за първи път от две години и половина насам. 34-годишният сърбин се завърна в тура през тази година, откакто лекуваше травми през миналите 16 месеца. Следващият противник на Типсаревич е Сам Куери, който победи Гийермо Гарсия-Лопес с 6:4, 6:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР