Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър смята, че

...
Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър смята, че
Коментари Харесай

Уайлдър: Ще приключа Стивърн веднъж завинаги

Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър счита, че първата му борба с Бърмейн Стивърн не е трябвало да продължи 12 рунда. Той има вяра, че съперникът му е понесъл прекомерно доста ненужни контузии по време на едностранната им 12-рундова среща през януари 2015-та година, когато Уайлдър завоюва купата в тежка категория в Лас Вегас. Въпреки това, Стивърн и до ден сегашен остава единственият съперник, който Уайлдър не е съумял да нокаутира в цялата си професионална кариера.

Стивърн към Уайлдър: Никой не може да ме нокаутира

Нокаутьорът от Тускалоса, Алабама, има намерение да поправи тази своя неточност тази събота в Бруклин, Ню Йорк, когато двамата още веднъж излязат един против различен в борба за същата купа, само че този път Уайлдър ще пази колана, а не Стивърн.

Лу Дибела: Как неактивният Стивърн стана наложителен кандидат за Уайлдър?

"Смятам, че първата борба със Стивърн трябваше да бъде спряна. Той имаше подутини на всички места по лицето си и беше сломен. Той оцеля първия път. Той е единственият, който остана на краката си в борба с мен. Този път, обаче, ще свърша работата си до край ", съобщи Уайлдър.

39-годишният Стивърн съобщи, че е бил "болен " по време на борбата, в която Уайлдър го победи посредством изрично съдийско решение (120-107, 119-108, 118-109). Уайлдър от своя страна се присмя на Стивърн за обстоятелството, че се пробва да се оправдае хлапашки за загубата си и този път възнамерява да отстрани всевъзможни подозрения за това кое е по-добрият войник.

Уайлдър: По-лесно ще си уредя мач с Джошуа, в сравнение с с Паркър

"Той знае какво се случи. Доминирах го 12 следващи рунда. Мисля, че в идната борба ще ми бъде даже по-лесно. Той не се е подобрил от последната ни борба, само че аз ще му покажа един напълно нов Дионтей Уайлдър. Той ще бъде края на неговата кариера ", приключи Уайлдър.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР