Шампионът на WBC в свръхтежката категория на професионалния бокс Тайсън

...
Шампионът на WBC в свръхтежката категория на професионалния бокс Тайсън
Коментари Харесай

Фюри: Идваме и носим много болка

Шампионът на WBC в свръхтежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри съобщи, че скоро ще разгласи името на новия си противник.

" Идваме и носим доста болежка. Голямата вест ще бъде оповестена скоро. Много съм разчувствуван. Всичко е готово ", написа Циганския крал в Инстаграм.

Все още няма изясненост с кого ще се бие Фюри. Съперникът му би трябвало да бъде избран от WBC, защото му следва наложителна отбрана на купата.

Президентът на WBC Маурисио Сюлейман съобщи неотдавна, че вероятните противници на Фюри не желаят да излизат на кръга против него поради финансови аспекти. Фюри се опита да провежда мач с Антъни Джошуа на " Уембли ", само че Ей Джей не се съгласи. 

Циганския крал води договаряния и с непобедения австралиец Демси Маккин, както и с първенеца на IBF в първа тежка категория Джаем Опетай. За последно Фюри се би със сънародника си Дерек Чисора и го победи с механически нокаут.

Преговорите за съединителен мач за купите в дивизията с носителя на останалите четири пояса Александър Усик се провалиха заради финансовите искания на британеца, който искаше 75 % от наградния фонд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР