Шампионът на Испания Реал Мадрид допусна изненадващо поражение с 0:1

...
Шампионът на Испания Реал Мадрид допусна изненадващо поражение с 0:1
Коментари Харесай

Късен гол попари Реал Мадрид насред Барселона


Шампионът на Испания Реал Мадрид позволи изненадващо проваляне с 0:1 при визитата си на Еспаньол в среща от 26-ия промеждутъчен кръг в Примера дивисион. Единственото попадение в срещата падна безусловно секунди преди последния съдийски сигнал, като в воин за домакините се трансформира Жерард Морено.

Въпреки че бе без огромната част от своите звезди, съставът на Зинедин Зидан доминираше през съвсем целия дуел, само че все пак по този начин и не съумя да стигне до попадение. Кралския клуб стартира интензивно срещата и още в началните минути мадридчани можеха да открият резултата, като положителни обстановки се откриха пред Иско и Рафаел Варан.

Първата по-добра опция за Еспаньол пристигна в 26-ата минута, при която след неточност в отбраната на гостите топката попадна в Жерард Морено, който се озова самичък против Кейлор Навас, само че ударът му мина около вратата. Домакините продължиха с положителната игра и единствено няколко минути по-късно Морено съумя да вкара топката в мрежата, само че голът му бе анулиран заради състояние на засада.

В 42-ата минута пристигна и може би най-спорното състояние в мача, откакто удар на Гарет Бейл срещна ръката на защитник на Еспаньол в наказателното поле, само че основният съдия остана безгласен.

След почивката надлъгването сред двата тима продължи. Реал доминираше в притежанието на топката, до момента в който домакините опитваха да контраатакуват при всяка комфортна опция. Развръзката пристигна в самия завършек на мача, като каталунците стигнаха до успеха с гол в 92-ата минута. Точен за Еспаньол бе доста интензивният в този мач Жерард Морено, който се разписа с мощен удар от 12 метра, засичайки подаване отдясно на Серхио Гарсия.

След провалянето Реал остава на третата позиция в класирането с 51 точки, на 14 зад водача Барселона. Еспаньол пък към този момент е 13-и с 31 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР