Шампионът на Германия по футбол Байерн Мюнхен не планира нови

...
Шампионът на Германия по футбол Байерн Мюнхен не планира нови
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен няма да прави трансфери през зимата

Шампионът на Германия по футбол Байерн Мюнхен не възнамерява нови попълнения по време на зимния трансферен прозорец и от клуба не желаят да приказват за звездата на Тотнъм и Англия Хари Кейн, към който се твърди, че имат интерес.

Членът на борда Хасан Салихамиджич сподели пред " Билд ", че Байерн е подсилил тима си през лятото с нови футболисти, в това число Садио Мане и Матайс де Лихт, и нямат потребност от нови през януари, предава Българска телеграфна агенция.

" Направихме задоволително прехвърляния през лятото. Мисля, че сме доста добре готови за този сезон ", сподели Салихамиджич.

Байерн загуби голмайстора си Роберт Левандовски, който мина в Барселона, и макар че Ерик Максим Чупо-Мотинг впечатлява в последните мачове с 4 гола в 3 мача, се приказва, че Байерн е измежду тимовете, които се интересуват от капитана на Англия Пари Кейн, чийто контракт с Тотнъм изтича през 2024 година.

" Хари е топ футболист, само че ние не приказваме за играчи, които имат контракти с други клубове ", сподели още шефът на баварците.

Договорът на Чупо-Мотинг изтича през идващото лято, само че Салихамиджич увери, че ще стартират договаряния за подновяването му. Той похвали и Джамал Мусиала.

" За момента ние просто го оставяме да играе и да покаже магията си. Ако продължава по този начин, всички ще бъдем щастливи ", приключи Салихамиджич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР