Шампионът Лудогорец започна с победа новия сезон във футболното ни

...
Шампионът Лудогорец започна с победа новия сезон във футболното ни
Коментари Харесай

Шампионът Лудогорец започна с победа новия сезон във футболното ни първенство

Шампионът Лудогорец стартира с победа новия сезон във футболното ни състезание.

В мач от първия кръг отборът от Разград се постановиха елементарно с 3:0 над новака в елита Септември (София).

Още в 11-ата минута на дуела на стадион " Васил Левски " в столицата Алекс Сантана с техничен удар откри резултата, възползвайки се от подаване на Матиас Тисера.

В 22-ата минута столичани останаха в понижен състав на терена поради червен картон на капитана Кристиян Пешов, който остана финален в отбраната и фаулира откъсващия се на голова позиция Рик Джонатан.

Каули Оливейра не затрудни вратаря Димитър Шейтанов при последвалия удар от фаул, добавя БНР.

Четири минути по-късно Тисера беше изведен на голова позиция самичък против Шейтанов, а аржентинецът съумя да трансферира вратаря на домакините, само че топката срещна напречната греда.

Пет минути преди почивката Атанас Кабов излезе на добра позиция и стреля, само че Серджо Падт се оправи с заплахата.

В 50-ата минута Рик Джонатан напредна отляво, след което стреля към близкия ъгъл, само че кълбото не откри очертанията на вратата.

Пет минути по-късно Лудогорец осъществя втория си гол в дуела. Алекс Сантана подаде за Каули Оливейра, който финтира Мартин Ачков и също се разписа във вратата на Септември.

В 79-ата минута на срещата резервата Пиерос Сотириу със мощен удар в далечния десен ъгъл на вратата на домакините не остави никакви шансове за Димитър Шейтанов, оформяйки класическия триумф за първенците.

В спомагателното време Лудогорец получи правото да извърши дузпа за игра с ръка на Илия Миланов в наказателното поле, само че решението беше анулирано след преразглеждане от видео помощник рефера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР