Шампионът и лидер в класирането Лудогорец приема ЦСКА-София днес от

...
Шампионът и лидер в класирането Лудогорец приема ЦСКА-София днес от
Коментари Харесай

Ще продължи ли Лудогорец да доминира над ЦСКА-София

Шампионът и водач в класирането Лудогорец приема ЦСКА-София през днешния ден от 18 часа в Разград в борбата на върха в Първа лига. Двата отбора вървят надлежно първи и втори, а разликата посред им е 5 точки. При триумф “орлите” могат да откажат “червените” от шампионските упоритости, както го сториха в предходния кръг с другия столичен гранд Левски.

ЦСКА-София не знае какво е победа над Лудогорец, като в срещите посред им е достигал най-вече до еднакъв. В същото време Лудогорец се намира в доста мощна серия и е без позволена загуба в 18 следващи мача. Българският първенец има 10 следващи победи във всички съревнования. Дали традицията против ЦСКА-София ще бъде спазена ще разберем към 20 часа довечера, когато реферът от Варна Драгомир Драганов свири края.

Лудогорец имаше през седмицата тежък конфликт от Лига Европа, като приключи 1:1 с португалския Брага. Гостите не играха, а се готвеха особено за тази среща.

Треньорите Димитър Димитров - Херо и Стамен Белчев не възнамеряват огромни промени. Херо, който ще гледа мача от трибуните заради наказване, се колебае дали да пусне от първата минута Светослав Дяков или да го остави запаса, както все по-често се случва. Възможно е и Сисиньо да не стартира от първата минута, защото е с недоволства след мача с Брага. В подобен случай на неговата позиция на десния бек ще застане Лукас Саша. Атаката ще води Мисиджан, само че в случай че се стигне до промени, то мястото му ще заеме румънецът Кешерю.

Белчев също ще заложи на познатите си титуляри. Колебанията му са свързани с левия фланг на офанзивата, само че по всяка възможност ще заложи на Кулма вместо на Меркадо. На върха на офанзивата ще играе голмайсторът Фернандо Каранга, върху който падат огромните очаквания за първа победа над отбора от Разград.

Вероятни сформира:

Лудогорец: Браун, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Анисе, Горалски, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Мисиджан.

ЦСКА-София: Черниаускас, Недялков, Барт, Бодуров, Дюлгеров, Пинто, Малинов, Кулма, Тиаго, Манолев, Каранга.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР