Шакира роди едва преди три месеца, но вече може да

...
Шакира роди едва преди три месеца, но вече може да
Коментари Харесай

Шакира разкри как си е върнала формата след раждането

Шакира роди едвам преди три месеца, само че към този момент може да се похвали със страхотна форма.

Самата тя признава, че най-сетне още веднъж може да носи старите си дънки.

За известно време можех да нося единствено спортни панталони. Но в този момент още веднъж си влизам в старите дънки, което е добра вест! Но това се случи единствено преди две седмици. Преди това бях много тъжна, тъй като ги обувах едвам до коленете ”, признава Шак.

Певица разкри по какъв начин е възвърнала положителната си форма. Тя признава, че е яла “толкова доста ” по време на бременността си, само че в този момент се пробва освен да прави ежедневни извършения, само че и се храни извънредно здравословно.

Трябва доста дисциплинираност и самоконтрол с храната, която обичам толкоз доста. Но знаете ли, към момента похапвам много, само че предпочитам по-питателна храна, а не нещо прекомерно нездравословно ”. Затова натъртва на пилешко месо и риба, както и на доста салати и плодове. Тя разкрива, че има нещо, което от време на време си разрешава. “Шоколад ”, споделя с усмивка тя. 

Що се отнася за рутинните извършения, Шакира избира разнообразието. “ Променям тренировката си всеки ден, с цел да не се отегча. Наблягам на бокс, танци, тенис, а от време на време вървя и на фитнес “. За сметка на това пък тя по през целия ден тича след дребния Милан, което си е спомагателна подготовка.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР