Шакира постигна споразумение с бившия си партньор Жерар Пике за

...
Шакира постигна споразумение с бившия си партньор Жерар Пике за
Коментари Харесай

Шакира получи попечителството над децата

Шакира реализира съглашение с някогашния си сътрудник Жерар Пике за попечителството над двете им деца, съобщи Ройтерс, базирайки се на представител на колумбийската поп звезда в Испания.

Певицата и футболистът направиха изказване през юни, с което оповестиха раздялата си след траяла 11 години връзка, напомня Българска телеграфна агенция.

Подробности към постигнатото съглашение ще бъдат оповестени по-късно.

Според испанския в. " Вангуардия " съглашението планува синовете на двойката - 9-годишният Милан и 7-годишният Саша, да се реалокират в Маями с майка си.

Връзката на 45-годишната Шакира и 35-годишният Пике стартира през 2011 година Двойката по този начин и не подписа брак. Певицата и футболистът се срещнаха малко преди Световното състезание по футбол през 2010 година в Южна Африка, когато Пике взе участие в музикалния клип към парчето на Шакира " Waka Waka (This Time for Africa) " - формалната ария на шампионата.

Споразумението за настойничество е реализирано седмица откакто Жерар Пике разгласи идното си отдръпване от професионалния футбол и напускането на ФК " Барселона ".

В края на септември беше оповестено, че Шакира ще бъде съдена в Барселона по обвиняване, че е укрила 14,5 милиона евро от испанските данъчни управляващи сред 2012 и 2014 година

Твърдейки, че е почтена, изпълнителката разгласи в края на юли, че отхвърля да подписа съглашение с прокуратурата. Тогава певицата съобщи, че избира правосъден развой пред договорка за признание на виновност.

Няколко дни по-късно прокуратура заяви, че ще изиска присъда от над осем години затвор и санкция от близо 24 милиона евро против изпълнителката на шлагерите " Hips Don't Lie ", " Waka Waka ", " Loca ".

Според обвиняването Шакира живее в Испания от 2011 година, когато връзката ѝ с футболиста на " Барселона " Жерар Пике стана обществено притежание, само че до 2015 година е запазила данъчното си местопребиваване на Бахамските острови, считани за данъчен парадайс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР