Сезонът на Близнаците дойде! Той започна на 21-и май и

...
Сезонът на Близнаците дойде! Той започна на 21-и май и
Коментари Харесай

Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?

Сезонът на Близнаците пристигна! Той стартира на 21-и май и продължава до 21-и юни. Подгответе се да бъдете доста заети, да поддържате връзка, телефонът ви непрекъснато да вибрира и да създавате нови връзки. Чакат ви завършения. За въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци интервалът е превъзходен, а променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще имат забързано всекидневие. Ето прогнозата, съгласно американския " Cosmopolitan ".

Овен

Този нов ресторант, който искахте да посетите в града; това кафене, в което постоянно сте желали да седнете, само че още не сте... Е, в този момент е време да извършите това! Опитвайте нови неща, излизайте повече, посещавайте нови места и създавайте нови връзки през сезона. Време е за оживление и промени.

Телец

Помислете кои са най-важните хора за вас. И анализирайте кое в действителност е от голяма важност за вас. Сега ще мислите много върху полезностите си и ще решите кое/кои хора в действителност цените в живота си. Когато го осъзнаете, направете по този начин, че тези планове да проработят и да заздравите връзките със скъпите хора. Старайте се в работата, чака ви бонус или покачване.

Близнаци

Това е вашият сезон и вие сте основните герои. Светът е в краката ви и всички обръщат внимание на вас. Бъдете спонтанни! Правете доста проекти с компанията. Прекарвайте си занимателно, правете купони у дома. Отдайте се на забавление и на доста срещи и излизания.

В сезона на Раците ще презаредите батериите.

Рак

Емоционален интервал. В сезона на Близнаците постоянно се натъквате на някогашни гаджета, а е допустимо в този момент да срещнете и някогашни другари. Не бъдете прекомерно ядосани. Намерете метод, по който умерено да разрешите проблемите и бъдете благи, с цел да може да продължите напред.

Лъв

Ставате по-социални през интервала. Изкарвате си ужасно с най-хубавите другари, създавате нови връзки и се чувствате доста известни. Може да премахнете някои непотребни хора от живота си и да пуснете враговете, които се преструват на другари, да си отидат. Спокойно, ще има с кого да ги замените.

Дева

Всички погледи са вперени във вас, изключително на работа! Завършвате значими планове, вършиме мощно усещане с презентациите си, минавате на нов стадий. Ако работите крепко, може да получите
бонус или покачване. Вие сте работливи, само че не всеки път получавате похвали за това. Сега ще получите самопризнание и ще се чувствате ужасно.

Везни

Бъдете спонтанни и изследвайте света към себе си. Това е отлично време от годината, в което да извършите странствуване с другари или да отидете на сантиментална екскурзия с обичания човек. Така заздравявате връзките, само че и посещавате нови места, чакат ви нови прекарвания. Разширявате хоризонта си.

Скорпион

Това е интервал, в който ще анализирате себе си, връзките си и в случай че имате сътрудник - по какъв начин си съдействате с него. Ще би трябвало да помислите какви потребности и стремежи имате във връзката, както и кави има сътрудникът.

Дали те съответстват? Ще вършиме доста разбори и ще организирате доста диалози, само че до края на интервала връзката ще стане доста по-силна.

Или ще осъзнаете какъв сътрудник търсите.

Стрелец

Това е сезон на любовта за вас! Ще желаете да се гушкате с обичания човек и да сте сантиментални. Чудесен интервал за смяна в любовния живот, в случай че сте необвързани. Но би трябвало да изчакате да свърши ретроградния Меркурий (3-и юни), преди да действате.

Козирог

Ще имате много работа през интервала. Постоянно сте заети - в службата, в учебно заведение, в дома. Организирайте се и свършете всичко. Може да употребявате силата на Близнаците, с цел да станете по-продуктивни. Ще извършите доста промени и друга организация, само че си коства.

Водолей

На фокус ще са романтиката, любовта, секса и заниманието. Ще получавате доста повече сантиментални жестове и половият ви живот ще е във напредък. Ако желаете нещо несериозно, просто флирт, отново ще имате шанс. Не приемайте нещата прекомерно съществено. Просто се забавлявайте и се запознайте с нови хора.

Риби

Ще сте доста заети у дома. Прекарайте повече време в дома, променете декора и обзавеждането, говорете повече със фамилията или съквартирантите. Върнете се към корените си и помислете по какъв начин да превърнете жилището в дом.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР