Североамериканското подразделение на Volvo обяви, че инициативата "" на марката е приключила

...
Североамериканското подразделение на
Volvo обяви, че инициативата "" на марката
е приключила
Коментари Харесай

Най-дългото каране на Volvo продължи почти 10 часа

Североамериканското поделение на Volvo разгласи, че самодейността " " на марката е завършила с повече от 40 000 виртуални тест карания и трима спечелили.

Любопитната рекламна акция, която започна по същото време по което и тазгодишното издание на емблематичното за Северна Америка спортно събитие Super Bowl, провокира потребителите да задържат погледа си допустимо най-дълго върху екрана на своя мобилен телефон и активираното особено разработено приложение.

Веднъж почнали виртуалното си тестово шофиране, играчите трябваше да държат очите си върху автомобила възможно най-дълго, като имаха безграничен брой опити за постигането на по-добро постижение. Играта бе в положение да регистрира в случай че консуматор погледне настрани- да изгледа някоя реклама, да отскочи да похапне или просто да си почине, и тогава предизвикателството приключва.

От Volvo оповестиха, че най-доброто регистрирано достижение е било 9 часа, 47 минути и 42 секунди, а идващите две най-добри са били 7 часа, 46 минути и 25 секунди, и 7 часа, 37 минути и 51 секунди.

Тримата спечелили в "The Longest Drive " са получили абонаментен проект Care by Volvo, който е неповторимо пазарно предложение за употреба на нов автомобил на крайна месечна цена, с включени в нея всички разходи, без тези за гориво. Услугата на Volvo е с дълготрайност от 24 месеца, като още след приключването на първата година, клиентите имат опция да сменят своя автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР