Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нарече американския президент Доналд Тръмп "умопобъркан"

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нарече американския президент Доналд Тръмп "умопобъркан"
Коментари Харесай

Ким Чен Ун заяви, че Тръмп ще си плати за заплахите към Северна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен-ун назова американския президент Доналд Тръмп "умопобъркан " и го предизвести, че ще заплати скъпо за заканите, които насочи против Северна Корея, предадоха международните организации, като се позоваха на севернокорейската организация КЦТА.

Според Ким, Тръмп е неспособен да извършва прерогативите на висш главнокомандващ на Съединени американски щати. Той го дефинира още като шарлатанин и разбойник, който обича да си играе с огъня.

Ще накарам мъжа отпред на висшото командване на Съединени американски щати да си заплати скъпо за речта, в която прикани за цялостно опустошение на Корейската народно-демократична република, се споделя в изказване на Ким Чен-ун. То е направено в отговор на речта наТръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации във вторник.

В нея той назова Ким Чен Ун "Човек ракета, потеглил на самоубийствена задача " и сподели, че в случай че Съединени американски щати бъдат принудени да пазят себе си или своите съдружници, то те няма да имат различен избор, с изключение на да разрушат изцяло Северна Корея.

Ким Чен Ун дефинира речта на Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации като държание на умоповреден. Той сподели, че изявлението на Тръмп го е убедило, вместо да го уплаши или да го спре, че пътят, който той е избрал е верен и че това е пътят, който той ще следва до дъно.

Той добави, че обмисля какъв отговор да даде на речта на Тръмп и че този отговор ще бъде оттатък упованията на американския президент.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР