Сестрата на Валери Божинов - Михаела, отказа да дефилира по

...
Сестрата на Валери Божинов - Михаела, отказа да дефилира по
Коментари Харесай

Сестрата на Божинов отказа да мине по червения килим на бала си

Сестрата на Валери Божинов - Михаела, отхвърли да дефилира по аления килим на абитуриентския си бал. Парадът в центъра на Велико Търново се е трансформирал в традиция за старопрестолния град, само че тюмнокосата красавица изрично отхвърли да се покаже пред хората.

“Това е комплексарщина. Няма смисъл от всичката тази показност и харчене на пари. Защото знам, че има родители, които заделят последните си средства за бала на детето си, единствено и единствено моментът да бъде запаметяващ се. Скъпи тоалети, скъпи коли... Защо - поради фотосите и видео клиповете!? И да се радваш, че завършваш, това не го разбирам. Няма логичност да има празник, че ти свършват най-хубавите години. Да, уповавам се хубавите занапред да предстоят, само че за какво е всичката тази показност? Бях твърдо срещу да се демонстрирам пред града, където се бяха събрали всевъзможни хора. Да ме оглеждат и да споделят какъв брой съм хубава, а преди този момент да са ме правили на нищо, обсъждайки ме. Пределно ясно ми е, че непрекъснато се приказва за мен поради брат ми. Просто желаех да си спестя цялото това нещо. Не върша неща, които нямат смисъл и не ми доставят наслаждение ”, съобщи Михаела в изявление за “Блиц ”.



Иначе дъщерята на треньора на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше ослепителна в своя тоалет, подарен й от Николета Лозанова. Михаела въпреки всичко чества със съучениците си в Калояновата цитадела, а по-късно радостната компания отиде на дискотека. Чаровната брюнетка обаче не пожела да пътува с класа си за Слънчев бряг, където купонът траял, написа Sportal.bg.

Сега Михаела желае да отвори нова страница от книгата, наречена “Живот ”. Най-вероятно ще запиша логика на психиката във Велитърновския университет, може би задочно, след което магистратура в Перуджа. Не желая нашите повече да ги скланям по никакъв метод. Желая да стана по-самостоятелна. Вече съм пълнолетна и ще стартира работа. Искам сама да реализирам фантазиите си. Да, желaя родителите ми да бъдат до мен - от това по-хубаво няма, само че желая да се оправям самичка. А за София - и дума да не става. Тази лудница не е за мен. Искам да избягам от комплексарщината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР