Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун - Ким Йо

...
Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун - Ким Йо
Коментари Харесай

Сестрата на Ким се появи. Размаха пръст на Южна Корея

Сестрата на севернокорейския водач Ким Чен Ун - Ким Йо Чен, предизвести Южна Корея да не взе участие в взаимно военно обучение със Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Участието на Сеул в взаимното обучение ще навреди на решимостта на двете Кореи да възстановят връзките си, съобщи тя, представена от севернокорейската осведомителна организация КЦТА.

Неотдавнашното решение за възобновяване на директните телефонни линии сред държавните управления на двете Кореи не би трябвало да бъде интерпретирано като освен това от възобновяване на " физическите " връзки, сподели още Ким Йо Чен.

Би било " безсмислено " да се счита, че срещите на върха са напълно близо, посочи тя, представена от Българска телеграфна агенция.

Сестрата на Ким Чен Ун направи изказването си в миг, в който Северна и Южна Корея договарят за среща на върха като част от напъните за възобновяване на връзките си.

Вашингтон и Сеул по проект ще имат взаимно военно обучение по-късно този месец.

" Нашето държавно управление и войска ще наблюдават деликатно дали южнокорейците ще проведат нападателните военни учения или ще вземат огромно решение. Надежда или обезсърчение? Това не зависи от нас ", сподели Ким Йо Чен в публикуваното от КЦТА изказване.

Двете Кореи юридически към момента се намират в положение на война, защото военният спор сред тях от 1950-53 година завършва единствено с помирение.

Във вторник те възвърнаха директните телефонни линии сред държавните управления си, които Северът прекъсна през юни предходната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР