Сериозно признание получи стадион Лудогорец Арена“ от репортера на популярното

...
Сериозно признание получи стадион Лудогорец Арена“ от репортера на популярното
Коментари Харесай

Признание от Германия: „Лудогорец Арена“ по-удобен от модерните стадиони в Бундеслигата

Сериозно самопризнание получи стадион „ Лудогорец Арена “ от репортера на известното немско издание „ Билд “ Ерик Петерс. Немският кореспондент изрази възторга си от изискванията за публицисти в пресложата на оборудването в Разград.

„ Докато феновете би трябвало да се задоволят с твърди седалки, публицистите употребяват тапицирани столове с задоволително място за краката. Такова улеснение не оферират даже множеството съвременни игрища в Бундеслигата “, написа в репортажа на Петерс.

Той обаче насочи съществени рецензии към хотела в Разград и атмосферата на стадиона по време на мача сред Лудогорец и Хофенхайм (2:1) от Група „ С “ на Лига Европа.

„ Античен, само че комфортен хотел. В банята душът е окачен в средата на стаята и няма завеса или поделение за къпане. Така цялата баня се мокри “, написа немският публицист.

„ Градът очевидно не е място за огромни футболни вечери. Атмосферата на стадиона е като от Трета лига в Германия. От друга страна обаче, това е дребен и организиран футболен свят, което е една хубава смяна за огромния състезателен бизнес “, добавя Петерс.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР