Каквото и да казват от гранична полиция, че нямало мигрантски

...
Каквото и да казват от гранична полиция, че нямало мигрантски
Коментари Харесай

Сиди, ВМРО: Трябва да предоговорим пакта за миграция и да си пазим границата – просто е!

Каквото и да споделят от гранична полиция, че нямало мигрантски напън, не е вярна. Аз не приказвам политически, приказвам като човек, който видя по новините по какъв начин бус с мигранти е хванат край с. Локорско. А доколкото помня от географията Локорско е в Софийско, а София не е на границата. Което значи, че в случай че има навътре в страната незаконни мигранти, то граничните управляващи не са си свършили работата.

Това съобщи организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в ефира на Българска национална телевизия. Сиди води листите на партията в Бургас и Хасково за националния Народното събрание и е претендент в листата на Вътрешна македонска революционна организация за европейските избори.

Той аргументира позицията на Вътрешна македонска революционна организация за нулева миграция – допустимо е, стига да се подхващат нужните ограничения. Като се прати войска на границата, когато се стреля по нахлуващите незаконно, които и по нашето, и по европейското законодателство правят закононарушение. Когато решилите да преминат границата знаят, че там има въоръжена полиция или войска, те няма да минават от тук.

Мигрантският напън продължава, това значи, че има проблем, а щом има проблем – значи не си пазим границата, съобщи Сиди. Той дефинира и пакта за миграция като извънредно неправдив. Заради тези документи на Европейски Съюз в центъра на София на Женския пазар се случва „ дребния арабски свят “. Повечето не са и регистрирани, тъй като в случай че са, рискуваме да ни ги върнат назад в България някъде от средата на Европа.

Решението е просто – нулева миграция. На границата да има задоволително въоръжена защита, която да стопира мигрантския напън. Трябва да предоговорим пакта за миграция и да си пазим границата, безапелационен е той.

Всеки един глас в Европейски Съюз е значим, всяко едно нещо, което се случва в Европейски Съюз рефлектира и в нашия живот. Трябва да внимаваме какво избираме и за Европейски Съюз, и за България, прикани Сиди.
https://www.facebook.com/www.vmro.bg/videos/1520217142176642/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР