Сериозно обвързан е спряганият за най-новия секссимвол на българското кино

...
Сериозно обвързан е спряганият за най-новия секссимвол на българското кино
Коментари Харесай

Новата звезда от Братя е сериозно обвързан с красива брюнетка

Сериозно привързан е спряганият за най-новия секссимвол на българското кино Алекс Иванов. Новата тв звезда има връзка с същинска хубавица, която се споделя Христина Петрова.

Сексапилната брюнетка и Алекс са неразделни. Двамата са дружно от няколко години. Живеят под един покрив. Имат и домакински любим - сладка бяла котка. Иванов и Христина са запалени пътешественици. Двойката обикаля из родината във всеки вероятен миг. Обичат да се разхождат из планината на чист въздух.

Звездата на младия артист изгря с присъединяване му в новия сезон на сериала „ Братя “. Иванов играе ролята на Александър Акарди-Сандо – неприятно момче, което е готово на всичко, с цел да стане дясна ръка на Денис Топал. Именно Алекс смени Калин Врачански в хитовата крими поредност на „ Нова “.

Ролята в „ Братя “ не е първата изява на Иванов на дребния екран. Той има роля и в различен сериал на медията – „ Ол инклузив “. Екранният Сандо е студент в НАТФИ3. Младият артист е част от класа на професор Иван Добчев, който се прочу със скандалните си изявления по адрес на Мария Бакалова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР