Сериозни различия в преговорите по програмите за управление и изработване

...
Сериозни различия в преговорите по програмите за управление и изработване
Коментари Харесай

Любен Дилов-син с разкритие за преговорите между ГЕРБ и Промяната

Сериозни разлики в договарянията по стратегиите за ръководство и разработване на закони на ГЕРБ и " Продължаваме промяната " няма. Почти всичко е еднообразно, може би изречено с разнообразни думи. В момента се разисква управническа стратегия сред ГЕРБ и Политическа партия, даже получихме доскоро следващата чернова на техните визии в една таблица. Това разгласи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

" Преговорите сред ГЕРБ и Политическа партия вървят доста добре. От една обстановка има най-малко три изхода - два явни и един образован. Ситуацията, в която се намираме, има повече от два явни изхода - предварителни избори, кабинет на малцинство, с трети мандат... само че интелигентният сочи ГЕРБ-СДС и Политическа партия да създадат общо ръководство, не споделям коалиция ", разяснява депутатът.
-->
По думите му първите две политически сили носят отговорност кашата, в която се намираме през последните 2 години. " Сблъсъкът посред им докара до тази странна обстановка, която става все по-лоша. Доброто ръководство на кметовете оказва помощ да не се усети какъв брой е зле страната. Има цели министерства, които от година и половина не работят въобще. Нямат правни и интернационалните отдели ", уточни той. И добави, че е добре да има хора като " Възраждане ", с цел да получи публичност и една друга позиция.

Според него има усилена замяна на отзиви сред ГЕРБ и Политическа партия. " В Министерство на културата няма разминавания. Дори що се отнася до лицата няма такова. Коалиция на ГЕРБ с Политическа партия ще ги прати в рецесия на идентичността. Трябва да се направи кабинет без ярки политически фигури и с авторитетни хора, които могат да се оправят в тази обстановка. Вероятно на нови предварителни избори ГЕРБ още веднъж ще е първа политическа мощ, какво ще промени това? Кабинет на малцинството е жертван да бъде конфронтационен. Тогава е елементарно и сладко да бъдеш съпротива ", означи Дилов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР