Сериозни конфликти и остри думи ще си разменят участниците в

...
Сериозни конфликти и остри думи ще си разменят участниците в
Коментари Харесай

Сериозни конфликти в Hell’s Kitchen тази вечер

Сериозни спорове и остри думи ще си разменят участниците в Hell’s Kitchen България довечера от 20:00 ч. по NOVA. След неуспеха в Кухнята на Ада предходната седмица, сините ще се сбогуват с още един от своя тим, който ще напусне оспорваната борба за 100 000 лв..

Конфликтът сред Наталия и Асен ще провокира ужас в тима на по-опитните, а в епицентъра ще се окаже майката на готвача от Берковица Клавдия . Скандалът ще ескалира по непредвиден метод.

В новия епизод на шоуто тимовете ще готвят в караваните на Hell’s Kitchen, а един от тях ще бъде изпратен на кулинарен конфликт с стимулираните за победа звезди. Оспорваната борба ще реши дали началник Ангелов ще даде две оранжеви куртки на изгубилия тим или звездите да отстраняват един от своите.

След абсурда сред Наталия и Асен при сините, конфликт следва да избухне и при алените. Битката за водачество в тима ще опълчи някогашния пандизчия Кристиан и сладкаря Станислав , които ще изумят гостите на ресторанта с гръмък спор. Словесните престрелки ще продължат и в къщата, а напрежението сред младите мъже ще накара началник Ангелов да предприеме крайни ограничения.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , , и на предаването.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР